Mä lupasin itselleni, että nukkuisin tän yön...KOKONAAN, jotta jaksaisin aamulla virkeeenä herätä ja ruveta hommiin... No kuinkas siinä kävikään. Sain juuri ja juuri äsken nukuttua 3tuntia ja sitten heräsin. On se rytminkääntäminen niin vaikeaa...

No hereillä tässä sitten ollaan. Pitäisiköhän ihan sitten valvoa aamuun saakka? Kellohan on jo 4.00 aamulla. Ajattelin, että olisin mennyt aamulla käymään Valkoisessa Elefantissa vähän vaateostoksilla. On nimittäin tulossa sellaiset julkkiskekkerit mihin pitäis olla vähän parempaa päällepantavaa ettei erottus niin massasta. Niin ajattelin jos tuolta ullanlinnasta olevasta vaateliikkeestä nyt sitten joitan löytäisi. Ongelmahan vaan oon siinä, että liike aukeaa vasta kello 11 ja jos tähän aikaan olen jo hereillää niin kello 11 aikoihin voi alkaa hiukan väsyttää ja kun sitten pitäisi pirteänä kumminkin illalla olla, kun on ne tuparitkin tiedossa. Niin ja tipari lahjakin pitäisi ostaa.

No turhaa sitä murehtimaan. Asioiden on tapana järjestyä. Niin ainakin olen aina ajatellut.

Tuossa pöydällä näyttää edelleen olevan tuo 7päivää lehti... lukematta. Pitäisköhän se ihan aloittaa sillä ja sitten viedä koira ulos?