Olipas aika dramaattinen jakso, niinku oli luvattu!!

Salla ei päässyt kirjossa naimisiin ja rupesi melkein tappelemaan tämän toisen morsiammen kanssa. Häät kumminkin pidettiin kentaurissa ja pari sai toisensa "onnnellisesti".

Eero hoputti Paulaa katsomaan hänen tekemäänsä yllätystään. Eeron yllätys sijaitsi hautausmaalla. Eero oli rakentanut arkun ja kaivanut kuopan Aaro Vaalanteen hautaan Paulalle ja tulevalle lapselle, koska halusi suojella lasta ja Paulaa Aarolta, koska luuli sen olevan hengissä. Eero tukehdutti tai sitten tappoi Paulan ja hautasi hänet elävältä(?).

Kentaurissa oli juhlat meneillään, kun Helena lähti juhlista "haukkaamaan happea". Helena kumminkin käveli rantaan tapaamaan Ninan isää ja kaivoi käsilaukustaan käsiaseen. Ninan isä paljastui kuitenkin Helenan entiseksi mieheksi Igoriksi. Helenä hämmästyi ja laittoi aseen pois.

Sallan ja ismon häistä myös Joonatan poistui kun kyllästyi Juulian "nalkutukseen" steroideista ja boolin juomisesta. Juulia pahoitti tästä mielnsä ja meni takahuoneeseen itkemään. Takahuoneeseen oli kuitenkin unohtunut kaasugrilli päälle. Juulia pyörtyi.

Eero tuli Kentauriin ilman Paulaa. Lasse alko tivaamaan Eerolta, että missä Paula on. Hetken päästä Eero uskoutui Lasselle ja kertoi, salaisuutensä: Paula ja lapsi ovat turvassa Aarolta. Lasse yritti sanoa, että Aaro on kuollut, mutta Eero ei uskonut. Lasse jatkoi tivaamistaan.

Samaan aikaan tarjoilija oli sytyttämässä kynttilää takahuoneen ovi raollaan.

Eero kerkesi sanomaan Lasselle, että "Paula on..." Ja PAMM!! Kentauri räjähti, kun tarjoilija oli sytyttänyt kynttilän puoliksi takahuoneessa joka oli täyttynyt kokonaan kaasulla.

Loppu.