...Jo sitä on odotettukin! Ollaan kavereiden kanssa monta viikonloppua aikaisemmin yritetty saada vaihde vapaalle ja siirryttyä baariin, mutta ei se koskaan ole oikein onnistunut. Aina jollakin on ollut töitä, mutta nyt vihdoin ja niimein kaikilla sattuu olemaan samaan aikaan vapaata ja päätimme, että lähdemme katsastamaan uudet baarit Helsingissä. The Tiger ja Circus joutuvat nyt kritiikin kohteiksi.

www.thecircus.fi ja www.thetiger.fi pääsee ihastelemaan kuvia. Baarit molemmissa näyttää oikein houkuttelevalta ja kutsuvalta. Toivottavasti näistä olis jompi kumpi sitten helsingin oikeasti KUUMIN MENOMESTA!! Kun ei täällä ole oikein muuita baareja kuin

KY clubi josta en tykkää ollenkaan. Tosin en kyllä kertaakaan ole käynyt sielä, mutta niin paljon on korviin kantautunut juttuja, että ei edes kiinnosta mennä katsomaan koko roskaa.

Sitten on Amarillo. No sielä on tullut oltua, ehkä vähän liikaakin. Joten aika tylsä paikka. Yläkerta muuten ihan ok. Jos j'rjestäisivät ilmastoinnin sinne ja laajentaisivat tilaa--- PALJON! Alakerta menee, ei tarvii olla kun sillit purkissa ja on sopivan viileää. Ei kuuma. Ei kylmä. Musiikki on vaan huonoa, kun soittavat vaan vanhoja "hittibiisejä" ja dj soittaa ainoastaan vkl.

Ale Pub. No nyt mennään sitten "teinihelvettiin". Poket päästää sisään, vaikka olisit alaikäinen. Täällä itketään, tapellaan ja nauretaan ja ollaan todella kännissä! Lasinsiruja pitkin lattiaa. Ja aika pieni ja ahdas tila kaiken kaikkiaan. Kapeita käytäviä ja sen sellasta. Vessassa oksennusta ja kusta pitkin poikin. Niin ja tietysti sidut ja bisut 1e tiettynä aikana.

Bangkok. Ei oo tullu vielä käytyä. Pitäisi käydä katsomassa.

Rudrum. Mulla on yks tuttu joka on aivan hulluna tähän baariin. Se käy joka vkl bilettämässä täällä. Sillon kun se aukee niin se mennee ja sinne ja poistuu viimisenä. Itse en ole piiiiiiiiiitkään aikaan käyny kyseisessä baarissa, mutta yks kerta riitti mulle. Siitä on jo muutamia vuosia, silloin kun sielä soitettiin räppiä. Koko paikka oli täynnä tummaihoisia. Ei sillä, että mua niitä olis mitään vastaan, mutta sitä, että joka ainut biisi mikä sieltä tuli oli räppiä. Me istuttiin sielä muutama tunti ja lähettiin pois, kun joku raja  sillä räpin tulemisellakin on. Vois soittaa siihen väliin jonkun muun biisikin ku "vittu hei, mä oon hei vitun kova, gansta, sun pääs räjäytän ilmoille baunstan..."

Butterfly. Yks kesä kävin. Se riitti. Mulla ei oo muuta sanottavaa kuin. "AIVAN LIIKAA PORUKKAA". Ai niin ja "kiitos sulle, kun kaadoit sen salmarilautasen mun valkosille housuille!

Fever. No täällä on tullut vietettyä ehkä kaikista eniten aikaa. Työpurukalla oltu täällä. Sinäänsä outoa, et just täällä ollaan paljon käyty, kun Fever on varmaan Helsingin pienin baari. Mutta hyvää musiikkia sielä aina tulee!! Tosin me ollaan yleensä viikolla käyty. Viikonloppusin, sinne ei hirveesti oo viittinyt mennä, kun sitä tilaa ei sielä kauheasti ole. Mutta hyvä meno ainaskin ja kaikista myöhempää auki viikolla, kun muut "tanssimestat", eikä oo mikään teinihelvetti :D

Lady Moon. Porukka puhuu paljon, että tää paikka on yh- isien ja yh-äitien piletys paikka. Ikäraja baariin on K-24. (ainakin oli joskus). Kävin sitten kerran ihan uteliaisuudesta väijymässä muutaman kaverin kanssa paikan. Baariin johtaa pitkät kapeat pyöreät portaat. Kun kapuaa portaita ylöpäin alkaa kuulumaan bassojen pauke. Yläpäässä odottaa poke joka tarkastaa kaikilta paperit. "Tervetuloa". Ilmoittaa portsari ja päästää minut ja käverini sisään. Ensimmäiset askeleet otettua katselemme ympärillemme. Keski-iäksi voisi hyvinkin ajatella lähempänä 3kymppiä. Tai sen molemmin puolin. Siirrymme tilaamaan juotavaan ja sieltä pöytään istumaan. Katselemme tanssilattialla tanssivia ihmisiä. Jotenkin meistä tuntuu, että erotumme joukusta. Minä ja kaverin ollaan laitettu minihameet päälle, kiharrettu, hiukset ja meikattu. Yhdellä meistä taitaa olla farkut ja saappaat jalassa, mutta kumminkin. Ollaan tälläydytty illan viettoon niinkuin yleensä kuuluukin.

Tanssilattialla tanssii n. 150-170cm naisia. Lenkkarit jalassa ja farkut ja löysät raita t-paidat päällä. Ihan niinkuin kotonansa olisivat. Meistä tuntuu, että jakoinen baarissa tuntee toisensa ja että heille on syntynyt oma "kerho" sinne. Juomme juomat ja lähdemme pois.

Highlight. Siitä mä haluaisin kirjottaa, koska se on varmaan Helsingin suurin ja pahin teinihelvetti! Sieläkin on muutamia vuosia taaksepäin sitten vietetty aikaa ja sattunut ja tapahtunut vaikka mitä. Kuten eräs pvc asu tempaus, mutta se onkin jo toinen tarina.. ;D